Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen Nyttekjøretøy

Få trygg biløkonomi med Volkswagen Nyttekjøretøy som firmabil!

Konkurransedyktige priser, gunstig finansiering, lavt forbruk og høy annenhåndsverdi er faktorer som gir en god totaløkonomi for ditt firma. Er bilen din arbeidsplass trenger du at den er både kjøretøy, lager og mobilt kontor. Vi har stort utvalg av modeller og utstyrskombinasjoner innen varebilinnredning samt det siste innen sikkerhetsinnovasjoner! Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte varebilen for deg og ditt firma! 

Du vil raskt se at riktig valg av firmabil har en betydning for økonomien din. Vi kan tilby 5 år / 200.000 km garanti (250.000 for Crafter), 24 timers veihjelp (mobilitetsgaranti), lange serviceintervaller og gode garantiordninger slik at du alltid kan holde deg på veien! 

Er du usikker på om ditt firma har allerede en avtale med oss, eller du ønsker å opprette en avtale, ta kontakt med oss.

Er du ikke kjent med vårt modellutvalg? Se mer her.