Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nyhet! ID.4 City fra kr 348.980*

Åpningstider ved forsterkede koronatiltak tom 25. april

Salgsavdelingen er tilgjengelig digitalt både på telefon og e-post. 
Les mer her.

Nå tilbyr vi nye ID.4 utstyrsvarianter.
Velg den rekkevidden som passer deg.


ID.4 er en stor elektrisk familie-SUV med stor plass og fleksible løsninger med mulighet for hengerfeste og takstativ. Vi har satt sammen flere ulike forhåndskonfigurerte modeller. Det eneste du trenger å ta stilling til er hvilken som fyller dine behov best, i tillegg til hvilken farge, felger og rekkevidde du vil ha på på din ID.4.   

ID.4 City 
Fra kr 348.980*

ID.4 med 340 km rekkevidde

ID.4 Pro Performance 
Fra kr 416.980*

ID.4 med intil 517 km rekkevidde

Jeg ønsker å bli kontaktet om tilbudene eller prøvekjøring av ID.4

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

   
ID.4 City
Standardutstyr er bl.a: Full-LED frontlykter med integrerte LED-blinklys og lysassistent, LED-baklys, adaptiv cruise control, Lane Assist, oppvarmet og lydisolerende frontrute, speilhus med integrerte blinklys, Climatronic, Keyless Start, oppvarmede seter, multifunksjonsratt, Ambientebelysning i 10 valgfrie farger, App Connect, digital instrumentering med fargedisplay og 2 stk ladekabler - 10A og 32A.
Komfortpakke

- Midtkonsoll med ambientebelysning, 2 koppholdere og deksel over oppbevaringsrom og utskiftbare innsatser
- Air Care 2 -soners Climatronic
- 2 USB-C uttak i midtkonsoll til lading/data og 2 USB-C uttak i midtkonsoll bak til lading
- Oppvarmet multifunksjonsratt i skinn
- Setevarme i forseter
- Oppvarmet og støydempende frontrute
- Oppvarmede spylerdyser

Infotainmentpakke - Navigasjonssystem «Discover Pro» med stor 10” touch-screen fargeskjerm
- Komforttelefon med induksjonslading

 

    

 

ID.4

Har du behov for firehjulstrekk?

ID.4 blir tilgjengelig med firehjulstrekk på et senere tidspunkt. Vi forventer å starte fra våren 2021, og de første kundebilene vil bli levert sommeren 2021.

Forhåndsbestiller du ID.4 med firehjulstrekk i dag får du prioritet når vi åpner for salg av bilen. Vi holder deg løpende oppdatert med nyheter om ID.4 og kontakter deg så snart du kan bestille ID.4 med firehjulstrekk.

Den nye ID.4 er en urban SUV med spennende design og snudiameter på linje med en småbil. ID.4 har takreling for taklast, aerodynamiske dørhåndtak, 3D-LED-baklykter med dynamisk blinklys, og en lyslist som strekker seg mot Volkswagen-logoen foran og bak.

Den nye ID.4 har imponerende plass i kupeen. Allerede når du setter deg inn, legger du merke til den gode beinplassen, den store midtkonsollen og de komfortable Ergo Active komfortsetene i stoff/Alcantara med elektrisk justering, minnefunksjon, regulerbar korsryggstøtte med massasje funksjon og uttrekkbar lårstøtte. Andre høydepunkter er den midtplasserte 12-tommers berøringsskjermen, oppvarmet 3-ekers skinnmultifunksjonsratt med berøringsstyrte funksjoner og Isofix-fester for feste av to barneseter bak. 

 

ID.4 med lang rekkevidde

Inntil 517 kmelektrisk rekkevidde

ID.4 har lang rekkevidde til hverdagslige gjøremål og lange ferieturer uten at det går utover komforten. Utstyrsversjonene ID.4 City og Style har en netto batterikapasitet på 52 kWt, med en rekkevidde på inntil 343 km, mens ID.4 Life, Business, Family, Tech og Max har en netto batterikapasitet på 77 kWt og en elektrisk rekkevidde på inntil 517 km.

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

* Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra: 16,9 kWt/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike.

1 Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.

2 Ved 12 % stigning. 

TN nett: 400V fasespenning, men 230V mellom fase og nøytralleder (det er fase-nøytral som benyttes i husholdning). Mulig gjør lading på flere faser.