Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin fra Møller Bil Asker og Bærum

Velkommen til vårt magasin. Her kan du holde deg oppdatert og inspirert ved hjelp av alle våre artikler som omhandler våre modeller eller andre bilrelaterte ting.

 • Oppdatert prisindikasjon på Volkswagen ID.3

  Prisindikasjonen på ID.3 1ST er nå oppdatert. De endelige prisene kommuniseres samtidig i alle landene i Europa i forbindelse med åpning av bestilling 17. juni. Prisøkningen kommer på bakgrunn av valutasituasjonen og tilsvarer en økning på rundt sju prosent.

  Les mer
 • Izzatullah ble fast ansatt etter lærlingperioden sin

  -På få dager hadde jeg fått plass nesten alt jeg trenger i livet! Izzatullah om gleden da ha ble tilbud fast jobb etter lærlingtiden.

  Les mer
 • Fornøyde kunder om e-Golf

  e-Golf er en av Norges mest populære elbiler og ble kåret til årets bil så sent som i 2018. Vi har spurt to av våre e-Golf kunder hva de liker best med sin bil, her kan du lese mer om hva de liker så godt med e-Golf. 

  Les mer
 • Fem gode grunner til å ta elbilen servicen din hos oss!

  Les mer
 • Reglene for EU-kontroll har endret seg, hva betyr det for deg?

  I 2019 ble det innført nye krav til periodisk kjøretøykontroll (PKK), eller det som på folkemunne kalles EU-kontroll.

  Den viktigste endringen er at regelen om at det siste sifferet i registreringsnummeret avgjør når du har EU-kontroll, faller bort. Fra nå av regnes dette fra bilens førstegangsregistrering.

  Les mer
 • Nye Volkswagen Passat GTE - en fantastisk totalopplevelse!

  Nye Passat GTE er en ladbar hybrid med lengre rekkevidde og lavere forbruk enn sin forgjenger. Med en elektrisk rekkevidde på inntil 55 km kommer du lett til og fra jobben i Oslo fra Asker eller Bærum kun på strøm. Når de to motorene jobber sammen, er Passat GTE dessuten en overraskende kraftig familiebil. 

  Volkswagen Passat GTE er et ypperlig valg for våre kunder. Velkommen innom for en hyggelig bilprat eller prøvekjøring her på Billingstad!

  Les mer
 • Nye Volkswagen e-up! Range.

  Den populære småbilen Volkswagen e-up! kommer i en oppdatert utgave med inntil 258 km rekkevidde (WLTP testsyklus) - modellen Volkswagen e-up! Range. Vi er åpen for bestilling!

  Les mer
 • Servicehistorikk er gull verdt!

  Disse to tingene sørger for at du får mest mulig for bilen din når du selger den. 

  Les mer
 • Testvinneren e-Golf

  e-Golf er en perfekt elektrisk familiebil med rekkevidde på inntil 229 km (300 km NEDC testsyklus). e-Golf leveres med en lang liste ekstrautstyr du garantert vil sette pris på! Visste du at e-Golf er kåret til testvinner flere ganger og ble årets beste kjøp i 2018? Les noen av testene her! 

  Les mer
 • Våre beste tips for å bevare rekkevidden!

  De fleste elbilister merker at bilkjøringen blir litt annerledes enn med en bil med forbrenningsmotor. Plutselig blir du opptatt av å se på rekkeviddemåleren – og tenker på hvordan du kan spare strøm. Rekkevidden på din el-bil påvirkes av flere faktorer, vi gir deg våre beste tips for å beholde rekkevidden.

  Les mer
 • Nye Volkswagen T-Cross SUV

  "Med T-Cross har ikke Volkswagen bare fullendt sitt SUV-segment - de har kanskje også laget den nye folkevognen." sier BilNorge.no etter å testet Volkswagens nye SUV, T-Cross. 

  Les mer
 • Volkswagen Multivan 6.1

  Høsten 2019 lanseres ny versjon av Multivan! Ikonet er digitalisert og oppgradert! 

  Les mer
 • Vinter er høytid for steinsprut

  Å få steinsprutskader i ruten er skikkelig irriterende! Her er vår anbefaling når uhellet inntreffer. 

  Les mer
 • Alle gode ting er tre – også for nye Touareg

  Les mer
 • Hvor morsomt kan det bli?

  I Volkswagens nykommer T-roc kan det hende at du liker deg så godt at du blir sittende lenge. Kanskje litt for lenge.

  Les mer