Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin fra Møller Bil Asker og Bærum

Velkommen til vårt magasin. Her kan du holde deg oppdatert og inspirert ved hjelp av alle våre artikler som omhandler våre modeller eller andre bilrelaterte ting.

 • Lærling hos Møller Bil Asker og Bærum

  - Jeg ville egentlig bli veterinær, men siden jeg driver såpass mye med hest på fritiden tenkte jeg at var greit å finne et annet yrke, sier Ayla som er 1 års lærling hos oss. Jeg kommer fra en familie med stor bilinteresse og morfar var bilmekaniker, så det var veldig naturlig for meg å vurdere mekaniker som yrke selv. 

  Les mer
 • Derfor bør du ikke droppe å ta service på bilen

  Alle biler har et serviceprogram som er viktig å følge for å ivareta bilen på best mulig måte. Spesielt viktig er det i forhold til garantier og eventuelle reklamasjoner, men det er og viktig etter at garantitiden er gått ut.

  Les mer
 • Derfor er bilvask om vinteren viktig

  Ikke dropp å vaske bilen om vinteren. Bilen er nemlig ekstra utsatt av ytre påvirkninger som snø, skitt, slaps og veisalt. Med jevnlig bilvask og spyling av bilen forhindrer du rustskader, og lakken holder seg bedre. 

  Les mer
 • Vedlikehold av lakk

  Det er mange gode grunner til å vedlikeholde lakken på din bil. Ved å kjøpe lakkforsegling når bilen er ny får du gleden av flott lakk i mange år. I tillegg vil en bil med pen lakk være enklere å selge på bruktbilmarkedet. 

  Les mer
 • Møller Bil Asker og Bærum. Stolt samarbeidspartner til lokal idrett og kultur.

  Les mer
 • Volkswagen Caddy Cargo

  Endelig er nye Volkswagen Caddy Cargo her!

  Pris fra kr 233.535,-eks. mva. inkl. frakt/levering

  Les mer
 • "Blir ID.4 landets mest kjøpte bil i 2021?" Pressen om Volkswagen ID.4

  Denne uken fikk norske journalister endelig se Volkswagen kommende hel-elektriske SUV, Volkswagen ID.4. Visning foregikk på et pressearrangement hos importøren Harald A. Møller AS. Her kan du lese mer om deres førsteinntrykk av familie-SUVen Volkswagen ID.4.

  Les mer
 • Våre best tips til å bevare bremsene på elbil

  "Jeg anbefaler noen kraftige oppbremsinger når batteri er fulladet, da bruker bilen skiver og klosser, da den ikke har behov for rekuperasjon når batteriet er fulladet. Bremsing når bilen står i nøytral har samme effekt." Serviceleder og fagteknikker på Volkswagen, Hans Kristian Haugli forteller at bremsene på el- og hybridbiler til en viss grad vil ruste mer på grunn av kjørestilen som følger med rekuperasjon.

  Les mer
 • Pressen om Volkswagen ID.3

  Pressen har endelig prøvekjørt ID.3 og begeistringen er stor! Vi har samlet et knippe artikler vi mener du bør lese hvis du er nysgjerrig på Volkswagens nyeste elbil. 

  Les mer
 • Izzatullah ble fast ansatt etter lærlingperioden sin

  -På få dager hadde jeg fått plass nesten alt jeg trenger i livet! Izzatullah om gleden da ha ble tilbud fast jobb etter lærlingtiden.

  Les mer
 • Fornøyde kunder om e-Golf

  e-Golf er en av Norges mest populære elbiler og ble kåret til årets bil så sent som i 2018. Vi har spurt to av våre e-Golf kunder hva de liker best med sin bil, her kan du lese mer om hva de liker så godt med e-Golf. 

  Les mer
 • Fem gode grunner til å ta elbilen servicen din hos oss!

  Les mer
 • Reglene for EU-kontroll har endret seg, hva betyr det for deg?

  I 2019 ble det innført nye krav til periodisk kjøretøykontroll (PKK), eller det som mange også kaller EU-kontroll.

  Les mer
 • Nye Volkswagen Passat GTE - en fantastisk totalopplevelse!

  Nye Passat GTE er en ladbar hybrid med lengre rekkevidde og lavere forbruk enn sin forgjenger. Med en elektrisk rekkevidde på inntil 55 km kommer du lett til og fra jobben i Oslo fra Asker eller Bærum kun på strøm. Når de to motorene jobber sammen, er Passat GTE dessuten en overraskende kraftig familiebil. 

  Volkswagen Passat GTE er et ypperlig valg for våre kunder. Velkommen innom for en hyggelig bilprat eller prøvekjøring her på Billingstad!

  Les mer
 • Nye Volkswagen e-up! Range.

  Den populære småbilen Volkswagen e-up! kommer i en oppdatert utgave med inntil 258 km rekkevidde (WLTP testsyklus) - modellen Volkswagen e-up! Range. Vi er åpen for bestilling!

  Les mer
 • Servicehistorikk er gull verdt!

  Disse to tingene sørger for at du får mest mulig for bilen din når du selger den. 

  Les mer
 • Testvinneren e-Golf

  e-Golf er en perfekt elektrisk familiebil med rekkevidde på inntil 229 km (300 km NEDC testsyklus). e-Golf leveres med en lang liste ekstrautstyr du garantert vil sette pris på! Visste du at e-Golf er kåret til testvinner flere ganger og ble årets beste kjøp i 2018? Les noen av testene her! 

  Les mer
 • Våre beste tips for å bevare rekkevidden!

  De fleste elbilister merker at bilkjøringen blir annerledes enn med en bil med forbrenningsmotor. Plutselig blir du opptatt av å se på rekkeviddemåleren – og tenker på hvordan du kan spare strøm. Rekkevidden på din el-bil påvirkes av flere faktorer, vi gir deg våre beste tips for å beholde rekkevidden!

  Les mer
 • Nye Volkswagen T-Cross SUV

  "Med T-Cross har ikke Volkswagen bare fullendt sitt SUV-segment - de har kanskje også laget den nye folkevognen." sier BilNorge.no etter å testet Volkswagens nye SUV, T-Cross. 

  Les mer
 • Volkswagen Multivan 6.1

  Høsten 2019 lanseres ny versjon av Multivan! Ikonet er digitalisert og oppgradert! 

  Les mer
 • Vinter er høytid for steinsprut

  Å få steinsprutskader i ruten er skikkelig irriterende! Her er vår anbefaling når uhellet inntreffer. 

  Les mer
 • Alle gode ting er tre – også for nye Touareg

  Les mer
 • Hvor morsomt kan det bli?

  I Volkswagens nykommer T-roc kan det hende at du liker deg så godt at du blir sittende lenge. Kanskje litt for lenge.

  Les mer
 • Nesten ny elektrisk bruktbil

  Visste du at SEAT Mii har de samme gode kjøreegenskapene som Volkswagen e-up? Like god rekkevidde har den også! Les mer om SEAT Mii electric og se vårt utvalg her. 

   

  Les mer