Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

"Blir ID.4 landets mest kjøpte bil i 2021?" Pressen om Volkswagen ID.4

Publisert 11.november 2020

Denne uken fikk norske journalister endelig se Volkswagen kommende hel-elektriske SUV, Volkswagen ID.4. Visning foregikk på et pressearrangement hos importøren Harald A. Møller AS. Her kan du lese mer om deres førsteinntrykk av familie-SUVen Volkswagen ID.4.

DNTV.no

"Dette kan bli bestselgeren i 2021."

Motor.no

"Dette er selve gullbilen til Volkswagen."

185176.jpg

Foto: ØIVIND A. MONN-IVERSEN (Motor.no)

Teknisk Ukeblad TU.NO

"Med rekkevidde opptil 496 kilometer (WLTP), rask hurtiglading (maks 125 kW), mulighet for hengerfeste og taklast, fremstår ID.4 som en attraktivt elektrisk kandidat for VW-glade nordmenn." 

tu.no.jpg

Foto: Mathias Klingenberg (TU.no)

Bilnorge.no

"Blir ID.4 landets mest kjøpte bil i 2021? VW-importøren mener det, og det skal ikke stå på levering av biler, ei heller når firehjulsdrift er på plass etter sommerferien."

bilnorge.no.-id4.jpeg

Volkswagen ID.4 med barnesete bak. (Foto: Øivind Skar)

TEK.no

"ID.4 har også det meste av det norske bilkjøpere virker å være på jakt etter: God plass, brukbar rekkevidde, tilhengerfeste.

Nå er det ikke lenge til vi endelig får Volkswagen ID.4 i butikken vår. Flere har allerede bestilt bilen med bakhjulstrekk, men det er også mulig å forhåndsreservere bil med firehjulstrekk, den leveres senere i 2021. 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller bestilling av ny bil. Vi hjelper deg gjerne! 

 

Mer om Volkswagen ID.4 og bestilling

Mer om Volkswagen ID.3 og bestilling