Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Fornøyde kunder om e-Golf

Publisert 25.februar 2020

e-Golf er en av Norges mest populære elbiler og ble kåret til årets bil så sent som i 2018. Vi har spurt to av våre e-Golf kunder hva de liker best med sin bil, her kan du lese mer om hva de liker så godt med e-Golf. 

Jacob har kjørt e-Golf siden 2018 og er kjempefornøyd med bilen sin, også på langtur!

- Jeg bor på Blommenholm og kjører stort sett til og fra jobb i Oslo. Jeg og min kone jobber i nærheten av hverandre og når vi er to i bilen kan vi kjøre i kollektivfeltet også i rushet, det er en kjempefordel med elbil, syns jeg. e-Golf har fantastisk kjørekomfort og jeg gikk for full pakke av utstyr da jeg også kjører en del langturer. Det lengste jeg har kjørt er til Røros og det gikk overraskende bra! Før langtur anbefaler jeg å bruke appen Grønnpunkt for å planlegge ladestopp på veien, da får man full oversikt og slipper rekkeviddeangst.

Jacobs beste elbil tips er: - Lad når du kan, ikke når du må - da slipper du manglende rekkevidde!

Jeg elsker min e-Golf og kan ikke tenke meg å bytte den ut!

Vanessa om sin e-Golf. - Jeg kjøpte e-Golf for noen år siden, fordi jeg regnet ut at jeg sparte ca 60.000 kr i året på å kjøre el-bil, blant annet på bompenger og bensinutgifter. Jeg bor på Fornebu, kjører til jobb på Vinterbro og jeg bruker bilen i løpet av jobbdagen min, men jeg har aldri rekkeviddeangst og kan kjøre frem og tilbake til jobb flere ganger uten å lade. Det beste med min e-Golf er de fantastiske kjøreegenskapene. Bilen responderer lynraskt, noe som gir en veldig smidig kjøreopplevelse.

Bedre sjåfør

Jeg vil faktisk si at jeg har blitt en bedre sjåfør etter at jeg fikk meg el-bil, jeg følger med på forbruket og kjører mye jevnere og mer kontrollert enn før.

Overraskende god plass

e-Golf er akkurat passe stor og har overraskende god plass inni, men er allikevel liten og nett på utsiden. I tillegg har den et tidløst og klassisk design, noe som gjør at det er en bil som passer for absolutt alle.

Jeg anbefaler de som har anledning til å skaffe seg hjemmelader, på et år hadde jeg utgifter på rundt 1500 kr for lading og det syns jeg det er verdt! Jeg anbefaler også Active info digitalt instrumentpanel, da har jeg all info jeg trenger om bilen lett tilgjengelig.

Er du også nysgjerrig på e-Golf? Kontakt oss gjerne for en hyggelig bilprat, prøvekjøring og et godt tilbud! Når får du e-Golf fra kr 269.900,-