Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Izzatullah ble fast ansatt etter lærlingperioden sin

Publisert 25.februar 2020

-På få dager hadde jeg fått plass nesten alt jeg trenger i livet! Izzatullah om gleden da ha ble tilbud fast jobb etter lærlingtiden.

Izzatullah var utplassert hos oss første gang i 2016, siden fikk han plass som lærling og så ble han fast ansatt som mekaniker. På sikt drømmer han om å bli fagteknikker, noe det finnes utdanningsløp for i Møller Mobility Group. 

 -Jeg syns det var litt vanskelig i starten, det var mye å sette seg inn i og mange nye inntrykk, men også veldig gøy! Jeg har fått en kraftig kompetanseutvikling på disse 3 årene. Med god hjelp av kollegaer og tilrettelegging fra arbeidsgiver har jeg lært meg alt jeg trengte å vite for å ta fagbrevet. Sensorene var her i 3 dager og jeg var ganske spent i forkant og underveis, men jeg følte meg trygg på at jeg skulle få det til. Å bli godkjent fagarbeider var en fantastisk følelse og når jeg fikk tilbud om fast jobb i etterkant ble jeg kjempeglad og takket umiddelbart ja! På få dager hadde jeg fått på plass nesten alt jeg trenger i livet, det var en veldig god følelse! 

 -Møller Mobility Group har en egen skole for læringer som heter Møller Bil skolen, appen til Møller Bil skolen er en veldig god forberedelse til å gjennomføre fagprøven og jeg lærte masse av å bruke den. Jeg anbefaler andre lærlinger å søke 2 årig opplæring hos Møller Bil fordi du lærer alt du trenger og arbeidsmiljøet er veldig godt! Jeg har fått mange utfordringer og jobbet hardt, men det syns jeg det er verdt, særlig når jeg fikk fast jobb rett etter utdannelsen min." 

Ønsker du å søke på lærlingplass hos oss? Vi ønsker å være en bedrift som er attraktiv for lærlinger og legger til rette for de riktige lærlingene så godt vi kan! Send oss en søknad i dag! Mailadresse: [email protected]