Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Volkswagen Passat GTE - en fantastisk totalopplevelse!

Publisert 29.november 2019

Nye Passat GTE er en ladbar hybrid med lengre rekkevidde og lavere forbruk enn sin forgjenger. Med en elektrisk rekkevidde på inntil 55 km kommer du lett til og fra jobben i Oslo fra Asker eller Bærum kun på strøm. Når de to motorene jobber sammen, er Passat GTE dessuten en overraskende kraftig familiebil. 

Volkswagen Passat GTE er et ypperlig valg for våre kunder. Velkommen innom for en hyggelig bilprat eller prøvekjøring her på Billingstad!

Asker og Bærum rundt, kun på strøm

Våre selgere er helt overbevist om at Passat GTE er den beste familiebilen på markedet akkurat nå:

 - Passat GTE er en prima familiebil. Du får ikke en bedre stasjonsvogn i denne prisklassen i markedet i dag. Totalopplevelsen er fantastisk bra!, mener vår selger, Bjørn Jetteng. 

Mest interessant for våre kunder er nok den innovative hybridteknologien som byr på full rekkevidde. I tillegg har Passat GTE usedvanlig god kjørekomfort og leveres med moderne assistent- og sikkerhetssystemer som standard.

Samlet gjør dette Passat GTE til den perfekte stasjonsvogn - enten du skal handle i Sandvika, eller du skal kjøre til hytta på Valdres. Passat GTE er også overraskende kraftig, og kan trekke en henger på 1,5 tonn - som er uvanlig for en hybrid!

– Jeg anbefaler denne bilen til kunder hver eneste dag. Det er virkelig en komplett bil, og den leveres dessuten med de råeste lyktene jeg har sett, forteller Bjørn.

Høydepunkter med nye Passat GTE:

Inntil 55 km elektrisk rekkevidde
Dynamiske LED Matrix-hovedlykter
Moderne sikkerhetssystemer og kjøreassistenter

Kampanjedager

Akkurat nå har vi kampanjedager med lanseringstilbud på nye Passat GTE!

Se tilbudet her

Det ypperste innen miljøteknologi

Som ladbar hybrid er Passat GTE et godt og bærekraftig valg for fremtiden. Bilen er stor og romslig og byr på mye krefter. Når du trykker inn GTE-knappen henter bilen maksimal kraft fra begge motorer: Den elektriske motoren på 115 hestekrefter og turbobensinmotoren på 156 hestekrefter.

Totalt blir det 218 hestekrefter som jobber sammen, og som tar bilen fra 0-100 km/t på under 8 sekunder! Imponerende krefter fra en familiebil.

Er du ute etter en miljøvennlig bil til hele familien som byr på mye kjøreglede, er valget enkelt: Passat GTE ladbar hybrid er den perfekte stasjonsvogn!

Overhalt design

Volkswagen har lagt stor vekt på design og har gitt nye Passat GTE et atletisk og elegant utseende. Setene er svært gode å sitte i, med høy komfort og nok av plass til både passasjerer og bagasje. Bagasjerommet rommer hele 483 liter.

Interiør

Kupeen fremstår større og romsligere enn tidligere utgaver, med horisontal dekor som strekker seg over dørene. Setetrekkene er dekorert med blå detaljer og forsterker det elegante uttrykket. Midtkonsollen er optimalisert for større og mer praktisk oppbevaring.

Eksteriør

Stasjonsvognen har fått et helt nytt og unikt preg med nye designelementer, som blå bremsekalipere, C-formede LED-kjørelys og GTE-logo foran, på sidene og bak. Fronten har en markant grill og bilen har en langstrakt silhuett.

Felger

Til Passat GTE får du en rekke valg, fra klassiske og elegante felger til de mer dynamiske og sportslige. Bilen leveres med standardfelger i modellen Dartford. Som ekstrautstyr står valget mellom 18-tommers Liverpool lettmetallfelger i adamantium dark eller 18-tommers Bonneville lettmetallfelger i glanspolert sort.

De mørke felgene fremhever bilens design og utstråler kvalitet og eleganse.

Lys og lykter

Passat GTE leveres med dynamiske LED Matrix-hovedlykter, og C-formede kjørelys i støtfangeren som standard. Lyktene er utstyrt med dynamisk fjernlysregulering som tilpasser lysfordelingen etter omgivelsene.

Med denne teknologien er det mulig å kjøre med fjernlyset på hele tiden, uten å blende andre trafikanter!

Høyt fokus på sikkerhet

I den europeiske kollisjonstesten Euro NCAP fikk Volkswagen Passat topp score, og spesielt gode tilbakemeldinger når det gjelder barnesikring. Passat GTE leveres med sidekollisjonsputer som standard, også i baksetet.

Sikkerhetssystemet Emergency Steering Assistent bruker bremseinngrep til økt sikkerhet ved en unnamanøver. Fra 2019 er dette standard på alle nye Passater.

Nye Passat GTE har også et praktisk ryggekamera, kreativt plassert under logoen på baksiden av bilen. W-en åpner seg når bilen settes i revers, og dermed slipper du skittent kamera i dårlig vær.