Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Møller Bil Asker og Bærum. Stolt samarbeidspartner til lokal idrett og kultur.

Publisert 15.januar 2021

For oss i Møller Bil Asker og Bærum er lokal idrett og kultur viktig. I en årrekke har vi hatt et sterkt lokalt samfunnsengasjement og samarbeider tett med idrettslag, lokale kulturaktører og veldedige organisasjoner. 

Fitim_feires.jpg

Av alt det uviktige i verden, er fotball det viktigste. Disse kjente ordene er vi enige i og vi har stor glede av vårt samarbeid med Stabæk Fotball og Asker Fotball. Gjennom Asker Fotball samarbeider vi også med Gatelaget og Asker United. Vi har også et samarbeid med Frisk Asker Ishockey, vårt lokale ishockeylag som også er et av de eldste i landet. 

" - Vi liker å spre lokal glede
Roger Hansen. Daglig leder Møller Bil Asker og Bærum

 

3013_MB_AB_Sponsor_Stabaek.png 3013_MB_AB_Sponsor_FriskAsker.png 3013_MB_AB_Sponsor_AskerFotball.png

 

3013_MB_AB_Sponsor_breddeidrett.jpg

Vi er også opptatt av breddeidrett i lokalsamfunnet vårt. Samarbeidspartnere her er Asker Cycle Klubb, Sandvika Basketballklubb - damelagene, Asker skiskyting, Holtsmark Golf og Asker Golfklubb.

3013_MB_AB_Sponsor_AskerCK.png  3013_MB_AB_Sponsor_SBBK.png 3013_MB_AB_Sponsor_AskerSKi.png
3013_MB_AB_Sponsor_HoltsmarkGolf.png 3013_MB_AB_Sponsor_AskerGolf.png

3013_MB_AB_Sponsor_omtanke.jpg

Det er særlig to lokale samarbeid som står vårt hjerte ekstra nærme - og det er varmestuene i Asker og Sandvika og Hospice Stabekk. Hospice Stabekk tilrettelegger for alvorlig syke i livets siste fase, og varmestuene i Asker og Sandvika er en varm og sosial møteplass for mennesker med rusavhengighet midt i Asker og Sandvika sentrum. 

3013_MB_AB_Sponsor_StabekkHospice.jpg 3013_MB_AB_Sponsor_varmestua.jpg

 

3013_MB_AB_Sponsor_sosialt.jpg

Sosiale og kulturelle sammenkomster er viktig i hverdagen, både for store og små. Hvert år samarbeider vi med Hvalstrandfestivalen - vår lokale musikkfestival, som arrangeres i de perfekte kulissene på Hvalstrand i Asker.

Vi har også gleden av å samarbeide med Asker Kulturhus og Barnas verdensdager - en gratis familiefestival som hvert år samler flere hundre barn og unge i felles aktiviteter med inspirasjon fra alle verdens hjørner. 

3013_MB_AB_Sponsor_Hvalstrandfestivalen.png 3013_MB_AB_Sponsor_Barnas.png