Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon hos Møller Bil Asker og Bærum

Vi har et moderne bilverksted med spesialutdannede og serviceinnstilte fagfolk som kun jobber med Volkswagen, og vi bruker alltid originale bildeler. Dette sikrer at bilen din holder den samme høye kvalitet over lengre tid.

Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt kan du få hjelp hos oss. Det gjelder enten det er en rutinemessig service, utskifting av bilglass eller småskadereparasjon med Smart Repair. Konseptet Smart Repair går ut på at våre eksperter reparerer småskader på bilen din raskt og presist, og inntil 80 prosent billigere enn det som er vanlig med tradisjonelle reparasjonsmetoder. Vi utfører også EU-kontroll av din Volkswagen, og trenger du hjulskift kan vi ordne det for deg. Vi har egen avtale med vår samarbeidspartner, Dekk1 Asker/Stabekk, for skift av hjul og dekkhotell.   

Tren gratis på Elixia mens du venter
Når bilen din er hos oss kan vi tilby deg alternative transportmuligheter i form av subsidiert billett til kollektivtransport, leiebil eller lån av elsykkel. Vi kan også tilby gratis Wi-Fi i våre lokaler, lunsj samt gratis trening på Elixia mens du venter på service eller reparasjon. Vi har en Autokey-automat som gjør at vi alltid holder åpent for inn- og utlevering. Det betyr at du som kunde hos oss kan hente bilen din når det passer deg.

Vi kan også garantere at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt, og at vi blir ferdig til avtalt tid.