Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon hos Møller Bil Asker og Bærum

Vi har et moderne bilverksted med spesialutdannede og serviceinnstilte fagfolk som kun jobber med Volkswagen. Vi bruker alltid originale bildeler, som sikrer at bilen din holder den samme høye kvalitet over lengre tid.

Vi kan hjelpe deg med rutinemessig service, utskifting av bilglass eller småskadereparasjon med Smart Repair. Konseptet Smart Repair går ut på at våre eksperter reparerer småskader på bilen din raskt og presist, og inntil 80 prosent billigere enn det som er vanlig med tradisjonelle reparasjonsmetoder. Vi utfører også EU-kontroll og hjulskift av din Volkswagen. Vi har egen avtale med vår samarbeidspartner, Dekk1 Asker/Stabekk, for skift av hjul og dekkhotell.   

Tren gratis på Elixia mens du venter
Når bilen din er hos oss kan vi tilby deg alternative transportmuligheter i form av subsidiert billett til kollektivtransport, leiebil eller lån av elsykkel. Vi tilbyr også gratis Wi-Fi, lunsj og gratis trening på Elixia mens du venter på service eller reparasjon. Vi har en Autokey-automat hvor du kan hente eller levere nøkkel utenom åpningstid.

Vi garanterer at du ikke må betale mer enn avtalt pris, og at vi blir ferdig til avtalt tid.